Club informatie

Wat is Run4Fun

Achilles Run4Fun ontstond in 2009 vanuit de goesting van een aantal lopers om een loopclub op te richten voor mensen die vooral plezier willen beleven tijdens het lopen. Geen druk voor prestaties dus, wel veel plezier tijdens het lopen. En met voor elk wat wils:

  • We organiseren (Re)Start2runs werkelijk op maat. Wil je (opnieuw) beginnen lopen, spreek ons aan en we vinden er iets op
  • We hebben standaard een groepje lopers dat 5 km loopt, aan het tempo van de meest relaxe loper
  • We plakken met plezier een paar kilometer aan een training wanneer je je voorbereidt op een wedstrijd
  • We rijden samen naar wedstrijden in de (wijde) omgeving
  • Bij ons vind je de puur recreatieve loper die zijn conditie en gezondheid wil onderhouden naast doorwinterde trail- en ultralopers. Voor elk wat wils dus!
01

Lopen is plezant

een babbeltje onderweg, samen iets drinken achteraf, een spaghettizwier onder de leden, een dauwjogging, ... vriendschap en sportbeleving gaan bij ons hand in hand.
02

We maken het toegankelijk voor iedereen

nooit gelopen, een blessure gehad, je voorbereiden voor je eerste 10km of trail, de Bornemse Dodentocht wandelen of lopen: in ons clubje vind je allicht iemand die je met raad en daad bijstaat, of zot genoeg is om mee te doen.
03

Iedereen kan iets organiseren...

... maar niemand is verplicht. Zo organiseren Ingrid en Bruno al voor de tweede keer een dauwjogging in augustus: de zon zien opgaan in Kravaalbos: magisch! En het ontbijt erna op het terras smaakt nog beter dan anders! Of wat te denken van Marc die voor 60 clubleden en hun aanhangsels spaghettisaus maakt?
04

Iets doen voor een goed doel

De opbrengst van onze jaarlijkse Natuurloop en Snoepjesrun gaat naar een goed doel, met Opwijkse connectie. Gaat ieder jaar door met de start van Opwijk-Kermis in juni.
Image
Image

Onze geschiedenis


Lopen voor het plezier

Achilles Run4Fun werd in maart 2009 opgericht door een aantal lopers van wie er nu nog steeds een aantal trouwe lopers in onze club zijn. De club groeide gestaag, al is het niet onze bedoeling om de grootste club van Opwijk of omstreken te worden. Plezier beleven aan het lopen staat voorop.

Eind 2017 namen een paar enthousiastelingen het heft in handen en hup: een wandelafdeling was geboren: De soepele Achillespezen.
  • Ben je geblesseerd geraakt bij het lopen en wil je de conditie onderhouden door te wandelen: je bent welkom!
  • Gepassioneerd wandelaar: je bent welkom!
  • Conditie onderhouden en ondertussen een babbeltje slaan: je bent welkom!
Run4Fun
achilles_origineel.png

Adres

Achilles - Run4Fun vzw

Hoevestraat 18
1745 Opwijk

0644.678.331

login voor leden

Copyright © Achilles2024. Design by web-style.

Search